دستگاه پروفر چیست؟

اگر شما هم در زمینه نان و شیرینی فعالیت می‌کنید حتماً می‌دانید که یکی از سخت‌ترین مراحل پخت نان و شیرینی، مرحله فراوری و عمل آوردن خمیر است. اگر این مرحله به درستی انجام نشود، به نتیجه مطلوب خود نخواهید رسید. به همین دلیل بهتر است به جای استفاده از روش‌های سنتی و عمل‌آوری به صورت دستی، از دستگاه‌ها...

13 / 08 / 1402

فرمانتور چیست و چه کاربردی دارد؟

عمل تخمیر در تولید بسیاری از مواد غذایی و نوشیدنی‌ها به کار می‌رود. به طور مثال در پخت نان و شیرینی از تخمیر خمیر برای حجیم کردن و پخت باکیفیت‌تر آن استفاده می‌شود. اگر بخواهیم این عملیات را در دمای محیط انجام دهیم، سرعت تولید مواد غذایی کاهش پیدا می‌کند به همین دلیل دستگاه‌های مختلفی برای سرعت بخش...

06 / 08 / 1402

بیکری چیست؟

بیکری چیست؟ این اصطلاح یکی از موارد مهمی است که در حوزه تولید انواع نان و شیرینی وجود دارد. در طول این مطلب سعی می کنیم تا توضیحات مرتبط با بیکری را به شما بدهیم، انواع مختلف فرهای مخصوص پخت نان ، تجهیزات مورد نیاز بیکری و... را شناسایی نموده و اطلاعات تکمیلی را در اختیارتان قرار دهیم. با این ...

29 / 07 / 1402

خمیر ترش چیست؟

خمیر ترش را حتما بسیاری از شما می شناسید و احتمالا از آن استفاده نیز کرده اید. با این وجود ممکن است برخی از افراد اطلاع دقیقی در مورد خمیر ترش نداشته باشند و ندانند که این ماده دقیقا چیست، چه کارایی هایی دارد و چگونه می تواند استفاده شود. در ادامه سعی کرده ایم تا نکات بیشتر و مهم تری را در این زم...

22 / 07 / 1402

انواع آنزیم آرد و نان

انواع آنزیم آرد و نان را باید بشناسید تا بدانید برای تولید کردن هر کدام از انواع نان و شیرینی ها از کدام یک از این آنزیم ها استفاده می شود. این نکته مهم را نیز در نظر داشته باشید که آنزیم های استفاده شده برای آرد و نان می توانند اهمیت بسیار زیادی داشته باشند؛ زیرا برخی از افراد نمی توانند این آنز...

15 / 07 / 1402

نان کروسان

نان کروسان این روزها طرفداران زیادی دارد و در انواع فروشگاه ها، مغازه های نان فانتزی و... می توانید این مدل جذاب از نان ها را پیدا کنید. برای آن که این نوع از نان های فانتزی را بهتر بشناسید، در ادامه سعی کرده ایم تا مهمترین نکات در این زمینه را بیان کنیم. شما نیز بهتر است اگر از طرفداران این نان ...

08 / 07 / 1402

خمیر مایه فوری چیست؟

خمیر مایه فوری یکی از انواع محصولات و موادی است که در بخش های اصلی پخت و تهیه نان و شیرینی به آن نیاز داریم. حتما شما هم دوست دارید که درباره ماهیت خمیر مایه ها بیشتر بدانید و از این موضوع اطلاعات بیشتری کسب کنید که این محصول چگونه تهیه شده و به چه نحو در صنعت نان و شیرینی استفاده می گردد. با ما ...

01 / 07 / 1402

بهبود دهنده نان چیست؟

بهبود دهنده نان یکی از انواع مواردی است که در شیرینی پزی و تولید نان اهمیت زیادی دارد. به طور کلی بهبود دهنده نان یکی از اصلی ترین متریالی است که در صنعت نان و شیرینی وجود دارد. به همین خاطر نیز سعی کرده ایم تا در این مطلب به طور مفصل در زمینه بهبود دهنده نان با شما صحبت نماییم. با این توضیحا...

26 / 06 / 1402

استابلایزر خوراکی چیست

استابلایزر خوراکی یکی از آن دسته مواردی است که اگر در حوزه تولید انواع نان و شیرینی فعالیت نکرده باشید، در خصوص آن نیز اطلاعات کاملی نخواهید داشت. به همین خاطر هم بهتر است بدانید که این ماده چیست، چه کارایی هایی دارد و چگونه می توانیم از آن استفاده کنیم که به بهترین نتایج در این زمینه دست پیدا کن...

18 / 06 / 1402

کاربرد امولسیفایر نان و کیک

کاربرد امولسیفایر نان و انواع امولسیفایر نان و کیک از جمله مهم ترین مواردی است که در حوزه تولید نان و انواع شیرینی جات باید به آن توجه ویژه ای داشت. پس لازم است اگر در این حوزه مشغول به فعالیت هستید به طور دقیق بدانید که امولسیفایر چیست و چگونه می تواند مورد استفاده واقع شود. در ادامه این مطل...

12 / 06 / 1402

مواد افزودنی لبنیات

همه ما در هنگام خرید شیر و محصولات لبنی با فهرستی از مواد افزودنی لبنیات روبه‌رو می‌شویم. افزودنی‌های لبنی مجاز شامل مواد نگه‌دارنده، طعم‌دهنده و غنی کننده لبنیات هستند. مواد افزودنی لبنیات برای حفظ رنگ، بو و بافت به آن اضافه می‌شوند. این مواد از رشد باکتری‌ها جلوگیری کرده و مانع از فاسدشدن مواد لب...

04 / 05 / 1402

بهترین نگهدارنده مواد غذایی در صنایع غذایی

نگه‌دارنده‌ها نقش مهمی در صنایع غذایی و تولید محصولات در این صنایع دارند. این مواد می‌توانند به‌طور طبیعی طول عمر مواد غذایی را بالا برده و آن‌ها را از فساد و خرابی حفظ کنند. نگهدارنده مواد غذایی به‌طورکلی به دو دسته نگهدارنده طبیعی و مصنوعی تقسیم‌بندی می‌شود. رایج‌ترین نگه‌دارنده‌های طبیعی شکر و ن...

03 / 04 / 1402

بهترین مایه ماست

ماست یکی از پرطرفدارترین فرآورده‌های شیر در سراسر دنیاست که فواید بسیار زیادی نیز دارد. اما آیا می‌دانید این فرآورده چطور ساخته می‌شود؟ برای ساخت ماست، به جز شیر باکیفیت، بهترین مایه ماست نیز نیاز است که با اسیدیته کردن شیر، آن را تبدیل به ماست می‌کند. این ماده از 2 میکروب ساخته شده و باعث سفت شدن ...

29 / 03 / 1402

بهترین مایه پنیر

پنیر یک فرآورده لبنی است که انواع بسیار متفاوتی دارد و پای ثابت تمام سفره‌های صبحانه و افطاری می‌باشد. این فرآورده در ایران و کشورهای دیگر، همراه با نان یا در پخت برخی از غذاها استفاده می‌شود. خامه و شیر، اجزای اصلی پنیر هستند؛ اما برای ساخت آن عضو بسیار مهم دیگری نیز وجود دارد که نام آن مایه پنیر ...

24 / 03 / 1402

کاراگینان چیست؟

کاراگینان از جلبک دریایی قرمزی که با نام خزه ایرلندی شناخته می‌شود تولید می‌گردد. کاراگینان (Carrageenan) از افزودنی‎های مواد غذایی محسوب می‌شود، که برای غلظت دهی و امولسیون و همچنین حفظ مواد خوراکی و نوشیدنی مورد استفاده قرار می‌گیرد. کاراگینان فاقد ارزش غذایی و طعمی خاص است و کاربرد اصلی آن، برای...

21 / 03 / 1402