برند مایسا گیدا (Maysa Gida) در سال 1992 به منظور ارائه خدمات به بخش لبنیات راه اندازی شد و به مدت 25 سال نه تنها به عنوان یک شرکت تولیدکننده محصولات ممتاز بلکه به عنوان یکی از سازمان‌های پیشگام در زمینه خدمات مشاوره، تحقیق و توسعه شناخته می‌شود. در فوریه 2017 عنوان «مرکز توسعه و تحقیقات» از سوی وزارت علوم صنعت و فناوری به این شرکت اعطا شد.

برندهای ما که با پروژه TUBITAK (شورای تحقیقات علمی و فناوری ترکیه) توسعه یافتند

مایه پنیرهای حیوانی ما که از معده گوساله تولید می‌شوند، در مقایسه با پنیرهایی که به بلوغ و فرآوری طولانی‌تری نیاز دارند به دلیل وجود آنزیم‌های مختلف و غیره به صورت 100 درصدی اثرات منفی ناشی از تلخ شدن پنیر را از بین می‌برند.

سویه‌های ویژه محیط کشت آغازگر که برای افزودن طعم ترکی به محصولات، گزینه مناسبی هستند

سری محصولات FlavoRole نیز مواد جایگزین باکیفیت و مقرون به صرفه در موقعیت‌هایی هستند که پنیر و کره در آنها به عنوان یکی از عناصر بخش لبنی مورد مصرف قرار گیرند.