آگار آگار چیست؟

آگار اولین بار در سال 1650 در کشور ژاپن کشف شد و به سبب خواص مفید و کاربردی در تمام جهان مورد استقبال قرار گرفت. پودر آگار آگار همان آگار است که بصورت یک ماده تثبیت کننده و ضخیم کننده شناخته شده است(آگار در شکل تجاری خود به صورت پودر عرضه می‌شود). این پودر در واقع یک ژلاتین گیاهی با رنگ سفید یا گاه...

13 / 03 / 1402

CMC خوراکی چیست؟

Cmc خوراکی در واقع صمغ سلولز است که حلالیت بالایی در آب دارد. این ماده از پالپ چوب و پنبه ای که تصفیه شده باشد ، تهیه می‌شود. سی ام سی خوراکی در تولید بسیاری از مواد غذایی مثل ژله، کیک، مربا و موارد دیگر استفاده می‌شود. دوز استاندارد cmc خوراکی برای استفاده در محصولات غذایی برابر با دو دهم و پ...

31 / 02 / 1402

لسیتین چیست و انواع آن کدام است؟

مواد شیمیایی زیادی در طبیعت و در آزمایشگاه تولید می‌شود که هرکدام فواید و عوارض مختلفی دارند. لسیتین نیز یک ماده بسیار پرکاربرد و مهم در در دنیای ما است که به شکل پودری و مایع تولید می‌شود و کاربردهای بسیار زیادی در صنعت و تولید مواد خوراکی دارد. این ماده برای اولین بار در سال 1845 توسط یک دانشمند ...

27 / 02 / 1402

تفاوت قرص پنیر و مایه پنیر

یکی از محصولات محبوب و متنوعی که از شیر تولید شده و در تمام جهان طرفداران بسیار دارد، پنیر می باشد. سال‌هاست که انواع مختلف این محصول در صبحانه و عصرانه، پایه ثابت میز و سفره غذای مردم شده است. روش‌های تولید و ساخت پنیر نیز همچون انواع آن بسیار متنوع است و در نقاط مختلف طرز تهیه خاصی برای آن بکار گ...

18 / 02 / 1402

زانتان چیست؟

افزودنی‌های زیادی وجود دارند که می‌توان از آن‌ها در غذاها استفاده کرد. یکی از این افزودنی‌های رایج غذایی صمغ زانتان است. پودر زانتان فواید بسیاری برای سلامتی دارد. به همین جهت است که کارخانجات صنایع غذایی از آن استفاده می‌کنند. این مقاله از آی پارس را به موضوع زانتان ، کاربرد زانتان در صنایع...

16 / 02 / 1402